TO ALL OUR READERS
The whole UKIP Daily Team will be at Conference tomorrow, Friday 21st September and Saturday 22nd September – but don’t worry, there will still be articles and the News Review every day! You only need to be a bit patient in regard to the comments moderation – we’ll do this as and when we can.
As some of you already know – UKIP Daily has a stand in the exhibition space, together with our colleagues from Kipper Central. This is where you can find us, easily. We look forward to meeting you ‘for real’ and to have a chat or just shake hands.
Here comes a challenge to all of you, regardless of your attending Conference or not:
WE NEED YOU!
We need you to write articles for UKIP Daily, we need you to write letters – and we hope that some of you will dare and take the plunge of getting involved even more!
UKIP Daily has grown in the last year – there are more and more of you who engage in the comments. Thank you – this is what UKIP Daily is about: to have the grassroots – that’s YOU! – engage in debate.
That means more work for us editors – so here’s our call to arms: please consider becoming an editor for UKIP Daily! The more of you there are the better the workload can be spread and the debates can proceed at pace. You’ll be given training – but there’s no pay, sorry! It’s volunteers all round, in good old UKIP tradition.
I’ll be back online once I’ve arrived in the hotel this afternoon and shall report from Conference tomorrow and Saturday. Perhaps one or another of you who attend might like to send in their observations to the usual address email@example.com . We can publish your contributions as they come in.
Below is a sneak preview of the proceedings on Friday and Saturday:
|10am||Welcome Speech||Hall 1||Paul Williams + Keith Rowe – Welcome to Birmingham|
|10.15||Speaker||Hall 1||Tony McIntyre – Chairman – Policy Survey|
|10.30||Speaker||Hall 1||Sebastian Fairweather – Treasurer|
|10.45am||Speaker||Hall 1||Neil Hamilton – A world gone mad!|
|11.00||BREAK 20 MINUTES|
|11.15||5 minute call||ICC Sound|
|11.20||Speaker||Hall 1||Angus Dalgleish – NHS|
|11.35||Speaker||Paul Oakley – Immigration|
|11.55pm||Leaders Speech||Hall 1||GERARD BATTEN – Leaders speech|
|12.30pm||LUNCH||Hall 7||NEC / RO’s|
|1.25pm||5 minute call||ICC Sound|
|1.30pm||Speaker||Hall 1||Sargon of Akkad – video address|
|1.40pm||Speaker||Hall 1||Count Dankula – Freedom of speech|
|2pm||Speaker||Hall 1||David Fraser – Law and Order|
|2.15pm||Speaker||Hall 1||Mike Hookem – Defence|
|2.30pm||BREAK 20 MINUTES||VIDEO|
|2.45pm||5 Minute call||ICC Sound|
|2.50pm||Speaker||Hall 1||Mike Hookem – Fisheries|
|3.00pm||Speaker||Hall 1||Alan Craig – Children and Families|
|3.15pm||Speaker||Hall 1||Margot Parker – Women and Equalities|
|3.30pm||Speaker||Hall 1||Ernie Warrender – Small Business|
|3.45||Speaker||Hall 1||Alan Graves – Derby Councillor|
|4.00||Speaker||Hall 1||John Harvey – General Election|
|10.40||Speaker – Medals||Hall 1||Tony McIntrye, Capt. Harper|
|11am||BREAK 20 MINS|
|11.15||5 minute call||ICC Sound|
|11.20||Speaker||Hall 1||Darren Hughes – Proportional representation|
|11.35||Speaker||Hall 1||Lord Pearson – Video BBC/Islam|
|11.55||Speaker||Hall 1||Chris Mills – Driverless Cars|
|12.05||Speaker||Hall 1||Tim Congdon – International Trade|
|12.25||Speaker||Hall 1||David Kurten – Education|
|1.25||5 minute call|
|1.30pm||Speaker||Hall 1||England/N. Ireland/Scotland/Wales Whittle, Hill, Coburn, Bennett|
|2.30pm||Speaker||Hall 1||Jill Seymour – Transport|
|2.45pm||Speaker||Hall 1||Jonathan Bullock – Energy|
|3pm||Speaker||Hall 1||Professor Stephen Bush – Industry Regeneration|
|3.15pm||BREAK 20 MINUTES|
|3.30pm||5 minute call||ICC Sound|
|3.35pm||Speaker||Hall 1||Paula Walters – Animal Welfare|
|3.45pm||Speaker||Hall 1||Stuart Agnew – Agriculture|
|4pm||Speaker||Catherine Blaiklock – The Euro|
|4.15pm||Speaker||Sharon Binks – Justice for women|
|4.50pm||Day 1 Closing Speech||Hall 1||Tony McIntyre – Land of Hope and Glory/ National Anthem|